Siirry sisältöön

Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Laita viestiä lomakkeella, tai lähetä sähköpostia, tekstaria tai WhatsAppia.

puh: 040 120 5789
s-posti: terhi@terhiisosomppi.fi

Onko sinulla kysyttävää?

Soita
ma-pe klo 10-20 tai
la-su klo 12-18

Tai laita viestiä. Vastaan heti kun ehdin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Moikka!

Olen Terhi Isosomppi, reilu nelikymppinen yksinyrittäjä Kaustiselta. Olen toiminut yksityisenä sosiaalipalveluntuottajana lähes 10 vuoden ajan (kotipalvelun tukipalvelut).

Sivutyönäni olen auttanut kymmeniä yrityksiä laatimalla valmiita asiakirjoja mm. omavalvontaan, laadunvalvontaan, tietosuojaan, sekä sosiaalietuuksiin liittyen. Olen aikoinani ”joutunut” opiskelemaan joidenkin asiakirjojen laatimista omien töideni vuoksi, ja hurahdin touhuun.

Aloin aluksi pienimuotoisesti tekemään asiakirjoja myös muille, mutta kysynnän kasvaessa asiakasmäärä on pikkuhiljaa kasvanut. Kaikki eivät selvästikään halua opiskella vain yhtä kertaa varten asioita, jonka voi helposti teettää jollain toisella.

Pidän lakitekstistä, säännöistä ja määräyksistä, tiedon etsimisestä, sekä asioiden tiivistämisestä. Teen siis näitä hommia ihan mielelläni ja haluan olla muille avuksi.

Muita kiinnostavia faktoja

  • Minulla on ravitsemusalan koulutus ja teen myös ruokavaliosuunnitelmia.
  • Olen ollut pitkään mukana yhdistystoiminnassa, ja toiminut mm. koetoimitsijana, yhdistyksen jäsensihteerinä, sekä puheenjohtajana.

Miten toimin?

Toimenkuvaani kuuluu asiakkaan itsensä antamien tietojen kirjaaminen ja niiden saattaminen ymmärrettävään ja selkokieliseen muotoon.

Laatimissani asiakirjasisällöissä pyrin parhaan kykyni ja ymmärrykseni mukaan noudattamaan viimeisimpiä viranomaisten ohjeistuksia.

Puhelinhaastattelun kysymykset on pyritty laatimaan siten, että kaikki tarvittavat tiedot tulisivat asianmukaisesti kirjatuiksi. Asiakas itse kuitenkin loppukädessä vastaa asiakirjojen sisällöstä, joten toivottavasti luet ne vielä huolellisesti läpi.

En ole kuitenkaan nettisivujen rakentamisen ammattilainen, joten eri pakettien tietosuojatekstien asennuksen verkkosivuille hoitaa nettisivujen tekemiseen erikoistunut Miia Kuisma. Miian esittelyn voit lukea tästä.

Tähän saakka kaikki asiakkaani ovat olleet tyytyväisiä palveluihini, joten uskallan antaa 100 %:sen tyytyväisyystakuun! Muutokset ja korjaukset saat aina veloituksetta.