Siirry sisältöön

Tietosuojapaketti PREMIUM

Premium -tietosuojapaketin avulla voidaan osoittaa, että yritys noudattaa toiminnassaan voimassa olevaa tietosuojalakia ja EU:n tietosuoja-asetusta.

Premium -tietosuojapaketin avulla saat yrityksesi tietosuoja-asiat kerralla kuntoon. Saat yrityksellesi kaikki tarvittavat asiakirjat viranomaisia ja asiakkaita varten sekä valmiit tietosuojatekstit, jotka noudattavat lakia sekä Traficomin ja Tietosuojaviranomaisen vaatimuksia.

Premium -paketilla täytät yrityksesi osoitusvelvollisuuden.

Kunnossa olevat tietosuojaselosteet ja -asiakirjat ovat luotettavan yrityksen merkki asiakkaiden näkökulmasta. Kun esimerkiksi kotisivujen tietosuojasta kertova informaatio on huipputasoa, yrityksesi vaikuttaa luotettavalta, ja ostokynnys on matalampi.

Asiakirjat ja kotisivujen informaatio suunnitellaan yritysilmeesi mukaiseksi. Saat niihin oman fontin, värit ja logon. Myös kirjoitustyyli suunnitellaan yrityksesi linjaan sopivaksi.

Tietosuojapaketti vaivattomasti

Suurin osa pakettiin tarvittavista tiedoista saadaan n. 1,5 h puhelinhaastattelun perusteella. Lisäksi saatamme pyytää tarvittavia lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse. Saat asiakirjaluonnokset tarkastettavaksi sähköpostilla.

Tarkastettuasi luonnokset, voit esittää muutosehdotuksia ja tarvittavia lisäyksiä joko sähköpostilla tai puhelimitse.

Hanki PREMIUM -tietosuojapaketti!

1. Varaa aika haastatteluun

Varaa aika puhelinhaastatteluun tai laita viestiä yhteydenottolomakkeella.

Voit myös varata ajan myös sähköpostilla os. terhi@terhiisosomppi.fi tai soittamalla puh. 040 120 5789/Terhi.

2. Soitan sinulle sovittuna aikana

Haastattelussa käydään läpi asiakirjoissa tarvittavat tiedot valmiin kysymyspatteriston pohjalta. Aikaa menee noin 1h.

3. Saat valmiin asiakirjapaketin sähköpostiisi

Saat asiakirjat tarkastettavaksi. Muutokset ja korjaukset sisältyvät hintaan.

TIETOSUOJAPAKETIN SISÄLTÖ

Valmiit asiakirjat:

Valmiiksi laaditut tietosuojaselosteet yrityksen tarpeen mukaan kullekin henkilötietoryhmälle. Esimerkiksi yrityksen asiakkaille ja työntekijöille tulee olla eri tietosuojaselosteet. Selosteet sisältävät kaikki informaatiovelvoitteen vaatimat tiedot.

Asiakirjat toimitetaan Word-tiedostoina. Tiedostoja voi muokata myöhemmin itse tarvittaessa.

Omavalvontasuunnitelma on kattava kuvaus yrityksen henkilötietojen käsittelystä ja siihen liittyvistä käytännöistä ja turvatoimista. Suunnitelma laaditaan yhdeksi asiakirjaksi, josta selkeän sisällysluettelon avulla löydät tiedot helposti. Hyvin laaditun omavalvontasuunnitelman avulla yrityksellä on myös paremmat mahdollisuudet seurata ja kehittää tietosuojan tasoa.

Omavalvontasuunnitelma tehdään siinä laajuudessa, kuin se on yrityksesi kannalta tarpeen. Se sisältää kaikki osoitusvelvollisuuden osoittamiseksi vaadittavat tiedot. Osoitusvelvollisuudesta voit lukea täältä.

Paketin sisältämä omavalvontasuunnitelma toimii samalla ns. tietotilinpäätöksenä. Tietotilinpäätöksen tarkoituksena on antaa kokonaiskuva tiedon, tietoturvallisuuden ja tietosuojan hallinnan tilasta.

Asiakirjan saat Word-muodossa, joten voit päivittää sitä tarvittaessa itse.

Seloste käsittelytoimista -asiakirja on sote-alalla lakisääteinen asiakirja, joka sisältää yleisen kuvauksen henkilötietojen käsittelystä. Se on tarkoitettu organisaation omaksi sisäiseksi asiakirjaksi sekä valvontaviranomaisten käyttöön. Asiakirjan saat Word-muodossa, joten voit päivittää sitä tarvittaessa itse.

Tietosuojapolitiikka on asiakirja, jossa kuvataan tiivistetysti tietosuojaa koskevat toimintatavat, periaatteet ja tietojen turvaamisen tavoitteet. Asiakirjan tarkoituksena on antaa positiivinen ja luotettava kuva yrityksen tietoturvasta ja henkilötietojen käsittelystä. Saat asiakirjan Word-muodossa, jota voit muokata myöhemmin halutessasi.

Saat valmiin palvelusopimuksen, jossa sovitaan mm. Tietosuojavastaavan tehtävistä, velvollisuuksista ja vastuista.

Lomakkeet henkilötietojen keräämiseen ja luovuttamiseen:

Tasapainotestin avulla arvioidaan, voiko oikeutettua etua käyttää perusteena henkilötietojen käsittelylle. Saat selkeän lomakepohjan arvion tekemiseen. Laadi testistä kirjallinen kuvaus, jolla voit osoittaa toiminnan olevan tietosuoja-asetuksen mukaista.

Vaikutustenarviointi on asiakkaan näkökulmasta tehtävä asiakirja, jonka avulla tunnistetaan ja hallitaan henkilötietojen käsittelyn riskejä.

Konsultointi:

Saat meiltä ohjausta ja neuvontaa eri asiakirjoihin, teksteihin ja niiden kanssa toimimiseen liittyen yrityksesi tarpeiden mukaan.

Diplomit

Saat huolellisesta ja lainmukaisesta henkilötietojen käsittelystä kertovan diplomin A4-kokoisena kehystettynä tauluna.

Saat huolellisesta ja lainmukaisesta henkilötietojen käsittelystä kertovan diplomin kuvakkeena kotisivuillesi. Jos hoidamme puolestasi asennuksen kotisivuille, voit itse osallistua sopivan paikan ja kuvakoon valintaan.

Saat kuvakkeen pakattuna JPG-kuvana.

Hinta määritellään tarvekartoituksen perusteella

Hintaan vaikuttaa mm.

  • yrityksen toimiala ja tyyppi
  • yrityksen koko ja toimipaikkojen määrä
  • työntekijöiden määrä
  • henkilötietoryhmät
  • tietojen luovutukset
  • jo olemassa olevat asiakirjat
  • järjestelmät jne.

Täyden paketin hinta on alk. 1470 € + alv. 24 %, mikäli jo olemassa olevia asiakirjoja ei ole lainkaan.

Kaikilla GDPR helposti -tietosuojapaketeilla on 100% tyytyväisyystakuu,
eli maksat vain, jos olet tyytyväinen!

Ota yhteyttä