Tietosuojapaketti KOTISIVUT KUNTOON

 

Laita informointi ja tietojen luovuttaminen EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimaan kuntoon helposti!

Kotisivut kuntoon -paketti sopii yrityksille, joiden sivuilta puuttuvat tietosuojaseloste ja muut tarvittavat asiakirjat. Paketin avulla saat helpon ratkaisun tietosuojavelvollisuuksien hoitamiseen ilman, että joudut käyttämään siihen itse useita tunteja.

Puuttuvat asiakirjat henkilötietojen keräämiseen ja luovuttamiseen kotisivuille

Kotisivut kuntoon -paketin avulla informoit asiakkaitasi EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti ja luovutat tietoja lain vaatimalla tavalla. Kotisivuille lisättävien asiakirjojen avulla voit myös osoittaa, että henkilötietojen kerääminen on perusteltua.

GDPR-tietosuoja-asiakirjat

Tietosuojapaketti sisältää tietosuojaviranomaisen vaatimat asiakirjat rekisteröidyn informointiin. Paketilla täytät siis yrityksesi informointivelvoitteen.

Kotisivut kuntoon -paketin avulla saat kotisivujen tietosuojatekstien lisäksi myös muut lailliset velvoitteet kuntoon. Näitä ovat esimerkiksi työntekijöille ja kumppaneille suunnatut tietosuojaselosteet.

”Miten kukaan ei aiemmin ole tajunnu moista tarjota!

Junankekka kun jokainen painii niiden paprujen kaa tuhraantuu hirveesti aikaa kaikilta ja silti jää huomaamatta varmasti monia asioita.

Kun sit joku joka tehny jo hommaa ja tietää miten se tehdään ja mistä voi kysyy varmennuksen niin säästyy kaikkien aikaa ja hermoja! Ehdottomasti peukku tälle”

Maarit Halonen – Arjen Avuxi Oy

PAKETIN SISÄLTÖ

Valmiit asiakirjat:

Valmiiksi laaditut tietosuojaselosteet yrityksen tarpeen mukaan kullekin henkilötietoryhmälle. Esimerkiksi yrityksen asiakkaille ja työntekijöille tulee olla eri tietosuojaselosteet. Selosteet sisältävät kaikki informaatiovelvoitteen vaatimat tiedot.

Asiakirjat toimitetaan Word-tiedostoina. Tiedostoja voi muokata myöhemmin itse tarvittaessa.

Tietosuojapolitiikka on asiakirja, jossa kuvataan tiivistetysti tietosuojaa koskevat toimintatavat, periaatteet ja tietojen turvaamisen tavoitteet.

Asiakirjan tarkoituksena on antaa positiivinen ja luotettava kuva yrityksen tietoturvasta ja henkilötietojen käsittelystä.

Saat asiakirjan Word-muodossa, jota voit muokata myöhemmin halutessasi. 

Lomakkeet henkilötietojen keräämiseen ja luovuttamiseen:

Tasapainotestin avulla arvioidaan, voiko oikeutettua etua käyttää perusteena henkilötietojen käsittelylle. Saat selkeän lomakepohjan arvion tekemiseen. Laadi testistä kirjallinen kuvaus, jolla voit osoittaa toiminnan olevan tietosuoja-asetuksen mukaista.

Vaikutustenarviointi on asiakkaan näkökulmasta tehtävä asiakirja, jonka avulla tunnistetaan ja hallitaan henkilötietojen käsittelyn riskejä.

Konsultointi:

Saat meiltä ohjausta ja neuvontaa eri asiakirjoihin, teksteihin ja niiden kanssa toimimiseen liittyen, yrityksesi tarpeiden mukaan.

Hinta:

  • 460 € kotisivuille asennettuna
  • 390 € ilman kotisivuasennuksia

Kaikilla GDPR helposti -tietosuojapaketeilla on 100% tyytyväisyystakuu, eli maksat vain, jos olet tyytyväinen!

Hanki KOTISIVUT KUNTOON -tietosuojapaketti!

1. Varaa aika puhelinhaastatteluun

tai laita viestiä yhteydenottolomakkeella

Voit myös varata ajan myös sähköpostilla os. terhi@terhiisosomppi.fi tai soittamalla puh. 040 120 5789/Terhi.

2. Soitan sinulle sovittuna aikana

Haastattelussa käydään läpi asiakirjoissa tarvittavat tiedot valmiin kysymyspatteriston pohjalta. Aikaa menee n. 30 min..

3. Saat valmiin asiakirjapaketin sähköpostiisi

Saat asiakirjat tarkastettavaksi. Muutokset ja korjaukset sisältyvät hintaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: