Siirry sisältöön

Tietosuojapaketti BASIC

Laita informointi ja tietojen luovuttaminen EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimaan kuntoon helposti!

Basic -paketti sopii yrityksille, joiden sivuilta puuttuu tietosuojaseloste, ja joka tarvitsee lain vaatimat asiakirjat henkilötietojen keräämiseen ja luovuttamiseen.

Puuttuvat asiakirjat henkilötietojen keräämiseen ja luovuttamiseen kotisivuille

Basic -paketin avulla informoit asiakkaitasi EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisesti ja luovutat tietoja lain vaatimalla tavalla. Kotisivuille lisättävien asiakirjojen avulla voit myös osoittaa, että henkilötietojen kerääminen on perusteltua.

GDPR-tietosuoja-asiakirjat

Tietosuojapaketti sisältää tietosuojaviranomaisen vaatimat asiakirjat rekisteröidyn informointiin. Paketilla täytät siis yrityksesi informointivelvoitteen.

Basic -paketin avulla saat kotisivujen tietosuojatekstien lisäksi myös muut lailliset velvoitteet kuntoon. Näitä ovat esimerkiksi työntekijöille ja kumppaneille suunnatut tietosuojaselosteet.

Hanki BASIC -tietosuojapaketti!

1. Varaa aika haastatteluun

Varaa aika puhelinhaastatteluun tai laita viestiä yhteydenottolomakkeella.

Voit myös varata ajan myös sähköpostilla os. terhi@terhiisosomppi.fi tai soittamalla puh. 040 120 5789/Terhi.

2. Soitan sinulle sovittuna aikana

Haastattelussa käydään läpi asiakirjoissa tarvittavat tiedot valmiin kysymyspatteriston pohjalta. Aikaa menee n. 30 min.

3. Saat valmiin asiakirjapaketin sähköpostiisi

Saat asiakirjat tarkastettavaksi. Muutokset ja korjaukset sisältyvät hintaan.

PAKETIN SISÄLTÖ

Valmiit asiakirjat:

Valmiiksi laaditut tietosuojaselosteet (max. 4kpl) yrityksen tarpeen mukaan kullekin henkilötietoryhmälle. Esimerkiksi yrityksen asiakkaille ja työntekijöille tulee olla eri tietosuojaselosteet. Selosteet sisältävät kaikki informaatiovelvoitteen vaatimat tiedot.

Asiakirjat toimitetaan Word-tiedostoina. Tiedostoja voi muokata myöhemmin itse tarvittaessa.

Saat yrityksen verkkosivuille asennettavan räätälöidyn tekstin, jossa kuvataan tiivistetysti tietosuojaa koskevat toimintatavat, periaatteet ja tietojen turvaamisen tavoitteet.

Tekstin tarkoituksena on antaa positiivinen ja luotettava kuva yrityksen tietoturvasta ja henkilötietojen käsittelystä.

Saat asiakirjan Word-muodossa, jota voit muokata myöhemmin halutessasi.

Lomakkeet henkilötietojen keräämiseen ja luovuttamiseen:

Tasapainotestin avulla arvioidaan, voiko oikeutettua etua käyttää perusteena henkilötietojen käsittelylle. Saat selkeän lomakepohjan arvion tekemiseen. Kun laadit testin kirjallisesti, voit osoittaa toiminnan olevan tietosuoja-asetuksen mukaista.

Vaikutustenarviointi on asiakkaan näkökulmasta tehtävä asiakirja, jonka avulla tunnistetaan ja hallitaan henkilötietojen käsittelyn riskejä.

Konsultointi:

Saat meiltä ohjausta ja neuvontaa eri asiakirjoihin, teksteihin ja niiden kanssa toimimiseen liittyen, yrityksesi tarpeiden mukaan.

Varaa aika ilmaiseen tarvekartoitukseen. Saat tarjouksen tarvekartoituksen perusteella. Tarjous ei sido sinua mihinkään.

Varaa tarvekartoitus

 

Kaikilla GDPR helposti -tietosuojapaketeilla on 100% tyytyväisyystakuu,
eli maksat vain, jos olet tyytyväinen!

Ota yhteyttä